S-a deschis RioTabak Drinks & More. Ocazia perfectă pentru un cadou

riotabak

Tutungeria RioTabak drinks and more

În plin centrul municipiului Satu Mare s-a deschis RioTabak Drinks & More, o tutungerie complexă cu o gamă variată de băuturi fine precum whisky, rom, coniac, gin, vodka, lichior şi bineînţeles ca şi băutură tradiţională gama completă de la Zetea.

Doar mărci premium şi câteva la îndemâna oricărui consumator iar pe partea de tutungerie bineînţeles cea mai mare ofertă de ţigări de foi, tutun, trabucuri şi accesorii pentru fumători. Aici găsiţi produse dedicate şi pentru consumatorii de narghilea şi pipă.

În plus, RioTabak Drinks & More oferă cea ce nimeni nu oferă, şi anume încărcare gratuită pe viaţă la orice brichetă achizitionată din magazinele RioTabak, fie pe gaz sau benzină, fie că a costat 1,5 lei sau 900 lei beneficiezi de acelaşi tratament.

“Probabil sună ciudat dar nu vindem ţigarete, suntem focusaţi doar pe fumat alternativ, fie că îţi rulezi ţigara (RYO – roll your own) sau injectezi în tub de ţigară (MYO – make your own) la noi găseşti cea mai mare ofertă din piaţă”, arată reprezentanţii tutungeriei.

Unde se află RioTabak Drinks & More:

Piaţa Libertăţii, Bulevardul Corso nr. 2, lângă Ceasul Electric

Prezentare magazin RioTabak Drinks & More ✨

📢 Ne gasiti pe Bulevardul Corso langa Ceasul Electric 🕑

Posted by RioTabak Drinks&More on Monday, December 14, 2020

https://portalsm.ro/2020/12/foto-s-a-deschis-riotabak-drinks-more-ocazia-perfecta-pentru-un-cadou/

Credit : PortalSM