Vara începe cu vești extraordinare de la RioTabak

campania rio is rio la magazinele riotabak

Campania Rio is RIO

Vara începe cu vești extraordinare la RioTabak! Știi care sunt, nu-i așa? Nici de data aceasta nu le-ai aflat înaintea mea? Doar știi că RioTabak, lună de lună, ne surprinde cu campanii tot mai faine.

Să tot intri în magazinele RioTabak și să tot cumperi. Zi și tu dacă nu am dreptate. De fapt, nu spune nimic, nu ai ce să mai spui. Știu că am dreptate, fiindcă dacă vei cumpăra în luna Iunie minim 5 pachete de țigări de foi din gama RIO by RioTabak (la alegere White, Red, Black) primești un pachet de tuburi RioTabak Copper din partea casei! Campania Rio is RIO este valabilă până în 30.06.2022.

Jos pălăria! Nu am cuvinte, mai ales că de multă vreme vreau să încerc tuburile maro din gama RioTabak. Apropo, tu le-ai încercat? În luna Iunie ai ocazia să le încerci, și nu oricum, ci GRATIS. Sunt cu carbon și se pot încărca cu aparate de injectat tutun standard.

Eu vara aceasta presimt că mă voi distra pe cinste. RioTabak îmi dă destule motive să o fac. Te invit și pe tine la distracție, bineînțeles, nu înainte de a cumpăra dintr-unul din magazinele RioTabak minim 5 pachete de țigări de foi Rio by RioTabak.

Eu voi trage numaidecât o fugă la magazin să-mi cumpăr țigările preferate și să-mi primesc răsplata. Hai și tu la RioTabak! Alege-ți țigările de foi care îți sunt pe plac și începe să te bucuri de vară așa cum se vine. Apropo, tu ce țigări de foi din gama Rio preferi? White, Red sau Black?

Eu, recunosc, îmi plac toate, dar parcă favoritul meu este Rio Black. Dar mai am timp până ajung la magazin. Nu ezita să ai parte și în luna Iunie de o experiență deosebită!