Campania ALTORA la RioTabak!

campania altora la riotabak

Campania ALTORA la RioTabak!

A venit toamna! Vine și RioTabak cu vești grozave!

A venit toamna și RioTabak continuă seria veștilor bune. Nu știai? Păcat, mare păcat. Dar nu-i nimic, te pun eu la curent cu ultimele vești.

Trebuie să le afli, toamna aceasta nu poți rata campania ALTORA, organizată de RioTabak. Altfel spus, la fiecare tutun ALTORA Yellow achiziționat, primești noile filter tips și foițele din gama Altora la alegere din 3 sortimente diferite.

Te-am lăsat fără cuvinte, așa-i? Organizează lumea campanii dar nu chiar în fiecare lună. A venit toamna cu noroc, atât pentru mine, cât și pentru tine și alții ca noi.

Cumpărăm tutun Altora și primim și-un cadou care ne dă posibilitatea să ne personalizăm țigara. Nu am crezut că și în această toamnă voi avea parte de surprize minunate.

M-am înșelat, toamna a venit cu vești grovaze, iar acest fapt nu poate decât să mă bucure. Sper că și pe tine te bucură aceste noutăți grozave.

Recunosc, abia aștept să trag o fugă până la magazin să-mi cumpăr tutun Altora. Îmi plac mult produsele altora, dar e firesc. Ce-i a altora mereu e mai bun. Dacă nu ești convins de asta, îți recomand să le încerci.

Mie tare îmi este greu să aleg. Prin urmare, cred că am să-mi cumpăr mai multe pachete de tutun pentru a avea șansa să intru în posesia tuturor tipurilor de filtre și foițe oferite cadou. Genială ideea mea, așa-i? Fă și tu ca mine dacă îți place.

Campania este valabilă în toate magazinele RioTabak până în data de 30 Septembrie 2022.

Unde găsiți aceste tutungerii? V-am atașat mai jos ambele magazine din Satu Mare:

RioTabak

C. Brătianu, Nr. 14, lângă caseria Apaserv

RioTabak Drinks&More

Piaţa Libertăţii, Bulevardul Corso Nr. 2, lângă Ceasul Electric