Octombrie, o altă lună de toamnă, altă veste grozavă de la magazinele RioTabak

campanie riotabak blue multifilter

E Octombrie! RioTabak a pregătit o altă veste grozavă pentru clienții săi. Dacă intri într-unul din magazinele RioTabak în luna octombrie, ai parte de o surpriză extraordinară la cumpărarea unui pachet de tutun RioTabak Blue Volume. Primești cadou o cutie de tuburi de țigări Rio Multifilter by RioTabak, cu filtru alb cu carbon activ!  Grozav, nu-i așa?

Nu știu dacă îți dai seama acum, dar pentru adepții fumatului alternativ această veste este minunată. Luna aceasta nu trebuie să cumpărăm decât tutun RioTabak Blue Volume, un tutun firicel extra volum de calitate, special conceput pentru injectat tuburi de țigări de genul celor pe care le vom primi cadou.

Fantastică campanie! De altfel, așa sunt toate campaniile lunare pe care RioTabak le organizează pentru a da posibilitatea clienților de a beneficia de produse gratis. Nu mai zic de promoțiile care există în fiecare magazin RioTabak.

Oricând intri în magazinul lor, ai șansa de a beneficia de promoții de care nu beneficiezi în altă parte! Tare mult îmi place să descopăr ofertele interesante pe care mereu le pun la dispoziția clienților. Te sfătuiesc să nu eziți să intri într-un magazin RioTabak. Crede-mă, vei avea numai de câștigat. Așa e la ei: Cumperi și câștigi!

Apropo, această campanie este valabilă în toate magazinele RioTabak până la data de 31 Octombrie 2022. Profită de ea numaidecât și bucură-te în această toamnă de produse de înaltă calitate! Eu așa voi face!  Spor la cumpărături îți doresc!

Unde găsiți aceste tutungerii? V-am atașat mai jos ambele magazine din Satu Mare:

RioTabak


C. Brătianu, Nr. 14, lângă caseria ApaservRioTabak Drinks&More

Piaţa Libertăţii, Bulevardul Corso Nr. 2, lângă Ceasul Electric