Cardul de fidelitate RioTabak, soluția perfectă de a-ți răsplăti loialitatea

card de fidelitate riotabak

Card de fidelitate RioTabak

Ai auzit vestea bună? Încă nu? Păcat, mare păcat. Îți place tutunul Flandria și The Turner și nu știi care îți e răsplată fiind că mereu îl cumperi de la RioTabak? Nu-i bai. Îți spun eu.

Cumperi  9 pachete de tutun Flandria sau The Turner și vei primi 1 pachet GRATIS. Tot ce trebuie să faci este să ștampilezi tutunurile cumpărate pe cardul de fidelitate. Și nu există o perioadă limitată pentru asta. Ai libertatea să cumperi când vrei pachetele de tutun.

Dacă și ție îți plac surprizele, îți recomand să nu mai stai pe gânduri, să cumperi azi un pachet de tutun, mâine alt pachet sau să le cumperi pe toate 9 odată. Așa îți iei de-o grijă.

Apropo, ție care tutun îți place mai mult dintre Flandria și The Turner? Eu încă nu m-am decis. Flandria Sauvage fiind un produs produs natural, fără aditivi, respectând întocmai gustul frunzelor de tutun, fără arome artificiale și agenți de textură, mi se pare un tutun de o calitate deosebită.

Dar ce să spun, nici tutunul The Turner nu este mai prejos. Tare grea este alegerea, fiindcă și cele trei variante de tutun produse în Belgia, din cele mai fine tutunuri Virginia (The Turner New Blend sau Orginal), fie din mix-uri de tutun Kentucky cu Burley  (The Turner Dark) sunt extrem de ispititoare.

Așa că, surpriza pe care ne-o fac cei de la RioTabak mi se pare extraordinară. Cred că acel pachet gratis mă poate ajuta să îmi dau seama, în sfârșit, care tutun îmi place mai mult.

Așadar, acum că te-am informat cu privire la răsplata pe care o primești fiindcă ești client fidel RioTabak, nu-mi rămâne altceva de făcut decât să profit de această minunată ofertă și, totodată, oportunitate. Spor la cumpărături îți urez și ție!

Unde găsiți aceste tutungerii?

V-am atașat mai jos ambele magazine din Satu Mare:

RioTabak

C. Brătianu, Nr. 14, lângă caseria Apaserv

RioTabak Drinks&More

Piaţa Libertăţii, Bulevardul Corso Nr. 2, lângă Ceasul Electric