Campania RIO BLACK CARBON, noua surpriză marca RioTabak

campania rio black carbon satu mare

Campania RIO BLACK CARBON

Surprizele inedite sunt marca RioTabak, știai? Lună de lună, ai parte de surprize care îți dau un mare chef de fumat. În luna Noiembrie, de exemplu, dacă intri în magazinele RioTabak și alegi tutun RioTabak Blue (100g) sau RioTabak White (100g), vei primi cadou o cutie de tuburi țigări RIO Black Carbon. Campania este valabilă în toate magazinele RioTabak până în data de 30 noiembrie 2022.

O asemenea campanie nu e de ratat! Cumperi tutun de calitate superioară și primești cadou o cutie din cele mai noi tuburi de țigări negre, moderne, inedite. Avantajele sunt multiple.

Nu știu ce ai să faci tu de acum înainte, dar eu am să continui să urmăresc campaniile pe care le organizează. Sunt o adevărată încântare. RioTabak se întrece pe sine cu fiecare lună care trece. Când zici că surprizele lor s-au epuizat, ei te mai surprind cu o campanie pe care nu ai cum s-o refuzi.

Cu siguranță îmi dai dreptate când spun că, pentru noi adepții fumatului alternativ, alegerea unui tutun de calitate superioară este deosebit de importantă pentru a ne putea crea o țigară bună. Iar șansa de a folosi și tuburi de țigări elegante și de calitate, e extraordinară.

Așa că, eu nu am de gând să le ratez. Voi cumpăra într-o zi tutun RioTabak Blue, în altă zi tutun RioTabak White, bucurându-mă de tuburile primite cadou, precum un copil care se bucură de un nou dar de Crăciun.

Prin urmare, îți reamintesc! Campania e valabilă până pe 30 Noiembrie, în toate magazinele RioTabak.

Unde găsiți aceste tutungerii? V-am atașat mai jos ambele magazine din Satu Mare:

RioTabak


I. C. Brătianu, Nr. 14, lângă caseria Apaserv

RioTabak Drinks&More

Piaţa Libertăţii, Bulevardul Corso Nr. 2, lângă Ceasul Electric