Campania Altora Menthol, surpriza marca Rio Tabak de la început de an

campania altora menthol riotabak luna ianuarie

Felicitări! Ești primul care află de surpriza marca RioTabak de la început de an. Care e? Campania Altora Menthol, o surpriză grozavă, cu aromă mentolată.

La fiecare achiziție de filtre ALTORA SLIM LONG sau EXTRA SLIM LONG, primești cadou un stick mentolat,
pentru aromatizarea țigărilor. Reține! Campania este valabilă în toate magazinele RioTabak până în data de 15 ianuarie 2023. Ține doar două săptămâni, NU O RATA!

Eu nu am de gând să o ratez. Voi intra numaidecât într-un magazin RioTabak pentru a face o achiziție ce-mi va da șansa să mă bucur de un cadou fantastic. Crede-mă, de o astfel de surpriză nu vei mai avea parte într-un alt magazin. Este păcat să nu profiți de ea.

Am să-ți dau și-un pont, ca să știi exact cum să folosești corect stick-ul mentholat. La început, nici eu nu am știu să-l folosesc cum trebuie. Din acest motiv, vreau să te ajut să te bucuri din plin de țigara ta rulată.

De îndată ce intri în posesia stick-ului, tot ce trebuie să faci este să-l introduci în pachetul de țigări și îl ții acolo 60 minute sau mai mult, depinde de cât de tare vrei să aromatizezi țigările. Odată ce țigările capătă aroma pe care ți-o dorești, scoți stick-ul din pachet și te poți răsfăța cu o țigară cu aromă de mentă proaspătă.

Îți place surpriza celor de la RioTabak, nu-i așa? Intră într-unul din magazinele lor și cumpără-ți un pachet de filtre ALTORA SLIM LONG sau EXTRA SLIM LONG pentru a primi cadoul care îți permite să ai parte de un răsfăț aromat. Și nu uita! Campania Altora Menthol ține DOAR 2 săptămâni, adică până pe 15 ianuarie 2023. Fă achiziția ACUM! Spor la cumpărături îți dorim!