Cigar-Barul, un must-have pentru orice eveniment reușit

cigar-bar riotabak

Cigar-Bar

Nu știu alții ce cred, dar având în vedere vremurile grele pe care le traversăm, trebuie să încercăm să ne bucurăm de fiecare moment într-un mod cu totul aparte.

Fiecare eveniment din viața noastră ar trebui să fie unic, fie că este vorba despre o nuntă, de o zi de naștere sau de o petrecere privată. Dacă îți dorești să dai un plus de rafinament și eleganță următoarelor evenimente pe care le vei organiza, trebuie să afli despre Cigar-Bar.

Povestea Cigar-Barului

În cele ce urmează, îți voi spune o poveste, povestea Cigar-Barului, un nou concept adus în România de către cei de la RioTabak.

Conceptul Cigar-Bar a fost adus și la noi în țară din dorința de oferi celor ca tine, șansa de a organiza evenimente care să iasă în evidență prin unicitate și finețe.

Dacă vei apela la cei de la RioTabak, invitații tăi se vor bucura de o activitate nouă. Chiar dacă abia descoperă lumea captivantă a trabucurilor sau țigărilor, chiar dacă cunosc această lume foarte bine și o admiră nespus, aceștia se vor putea delecta cu diverse mărci și sortimente cu arome sau fără.

Sună interesant, nu-i așa? Acesta este și motivul pentru care am decis să-ți vorbesc despre Cigar-Bar.

Sunt sigur că evenimentele pe care le vei organiza, indiferent de genul lor, vor deveni brusc mai interesante, mai unice și, de ce nu, mai profitabile dacă vei apela la barul mobil al celor de la RioTabak. Căci…Da. Cigar-Barul este un bar mobil dotat cu toate accesoriile necesare și cu o gamă variată de trabucuri și țigări de foi. Și asta nu e tot. RioTabak îți va pune la dispoziție și personal instruit pentru servire pe tot parcursul evenimentului.

Personalul care va servi va avea grijă ca fiecare invitat să se bucure de această nouă experiență, recomandându-i țigara perfectă. Chiar și fumătorilor cu experiență le este greu să aleagă uneori țigara perfectă. Însă cei de la RioTabak vor încerca să facă o impresie unică și memorabilă invitaților tăi. Au cu ce și le și face plăcere.

Ce beneficii îți aduce Cigar-Barul?

Barul cuprinde o gamă largă de produse. Cei de la RioTabak sunt prezenți pe piața din România cu produse ce pornesc de la țigări comune până la cele mai selecte sortimente de țigări de foi și trabucuri. De cele mai fine trabucuri și humidoare pentru trabucuri, țigări de foi, tutun de rulat, pipe și tutun pentru pipe, dar și diverse accesorii se vor bucura cele mai pretențioase persoane, cunoscătorii domeniului, dar nu numai. Atât domnii, cât și doamnele se vor putea delecta cu cele mai fine produse datorită Cigar-Barului.

Așadar, dacă plănuiești un eveniment corporativ, o nuntă sau grătar în curte ori o petrecere, invită-ți oaspeții la un trabuc, la o țigară. În acest fel ai ocazia să descoperi multe lucrurile interesante împreună cu aceștia.

Și, dacă te gândești că nu îți poți permite un Cigar-Bar, uită acest gând. Crede-mă! Îți permiți! Cei de la RioTabak știu să se orienteze și sunt flexibili oricărei clientele. Chiar și dacă ai un buget mic poți da evenimentul de rafinament cu ajutorul Cigar-Barului. Dacă vrei să oferi invitațiilor ceva inedit nu înseamnă că trebuie să cheltuiești mulți bani.

În plus, pe lângă o țigară de foi sau un trabuc, invitații tăi vor fi răsfățați și cu sortimente fine de rom precum Ron Barcelo, Bentley sau rom de la Schuster din seria Brazil Trullerie.

Dă o notă aparte oricărui eveniment. Transformă fiecare întâlnire de afaceri într-una inedită, răsfață-ți invitații sau viitorii parteneri cu cele mai rafinate trabucuri, servește o țigară de foi împreună cu un pahar de rom dominican. Convinge-te că Cigar-Barul este un must-have pentru orice eveniment reușit.

În cazul în care dorești ca evenimentele tale să fie amintiri de neuitat, acestea sunt datele de contact:

Adresa: I. C. Brătianu nr. 14, Satu Mare

Contact telefonic: 0747 973 836 / 0742 640 624

Facebook / Instagram

contact@riotabak.ro