În luna decembrie vreți să faceți cadouri aparte? Vizitați magazinele RioTabak!

Cadoul ideal pentru cei dragi

Vin sărbătorile! Vine una dintre cele mai frumoase perioade din an, care ne face să uităm puțin de greutățile vieții.

Vă doriți ca de sărbători să faceți un cadou aparte persoanelor dragi? Cei de la RioTabak și RioTabak Drinks & More sunt pregătiți să vă ofere idei de cadouri pentru orice situație și ocazie.

Datorită gamei variate de produse pe care vi le pun cu drag la dispoziție, aveți șansa să alegeți cadoul ideal pentru prieteni, familie sau cunoștințe.

Nimic nu este mai frumos în viață decât să ai parte de o surpriză deosebită din partea celor dragi. Dar alegerea cadoului ideal potrivit nu este niciodată ușoară.

Cu toate acestea, de îndată ce veți trece pragul magazinelor RioTabak și RioTabak Drinks & More, suntem siguri că veți găsi exact ce vă doriți. Reprezentanții acestor magazine vă oferă foarte multe combinații de cadouri, pentru toate gusturile și buzunarele.

Iată cu ce cadouri puteți surprinde plăcut persoanele dragi intrând în magazinele RioTabak și RioTabak Drink&More:

Set cadou Zippo (brichetă + ploscă)

Vă place să oferiți cadouri care să reziste o viață? Alegeți un set cadou Zippo format dintr-o brichetă și o ploscă, și veți reuși să îi faceți oricărui fumător o supriză minunată.

Oferindu-i cadoul ideal, îi dați ocazia să-și aprindă o țigară oriunde se află, fără să se teme că bricheta se va stinge din cauza vântului. Și odată aprinsă, va putea savura din ploscă băutura sa preferată, care îi aduce mereu zâmbetul pe buze.

Și, dacă vă doriți să vă surprindeți plăcut cât mai mulți prieteni, vă spunem un mic secret. Veți găsi peste 100 de modele unice de brichete Zippo și o gamă variată de seturi  ploscă. Bucuria vine din lucruri mărunte, nu uitați!

Set pentru vin și seturi pipă cadou

Se spune că sărbătorile au un plus de farmec atunci când putem savura un vin bun. Așa că, pentru a da ocazia celor dragi să-și răsfețe papilele gustative cu vinul preferat, RioTabak Drinks&More vă propune să le oferiți un set pentru vin. Acesta conține tirbușon, inel, dop metalic și antipicurător, exact ce le trebuie pentru a desface rapid o sticlă și pentru a preveni răsuflarea vinului.

Seturi cadou, narghilele, seturi pentru vin

Narghilele, trabucuri și băuturi fine

Dacă vreți să vă faceți prietenii să viseze cu ochii deschiși și să-și amintească de perioadele speciale din viață, vă recomandăm să le oferiți cadou fie o narghilea, fie un trabuc, fie câte o băutură fină.

De îndată ce veți păși în universul produselor care dau oamenilor o stare de bine, veți găsiți narghilele de toate formele si dimensiunile. Iar pentru cei pasionați de trabucuri, veți găsi o gamă variată din cele mai apreciate trabucuri din lume, precum Romeo Y Julieta, Cohiba, Camacho, Davidoff sau Arturo Fuente. Și, bineînțeles, și humidoare de toate dimensiunile și pentru orice buget, pentru ca cei care le primesc să le păstreze în cele mai bune condiții.

Trabucuri Cohiba, Romeo Y Julieta, Davidoff

Ce mai lipsește din coșul de cumpărături? O băutură fină pentru un trabuc aromat. Tocmai de aceea cei de la RioTabak Drinks&More vă oferă șansa de a alege din peste 50 de sortimente diferite din cele mai delicate băuturi, precum Macallan, Kavalan sau Lauders, din gama de whisky, Martell, Davidoff, Hennessy din gama de coniac, dar și din multe alte categorii de băuturi sofisticate. Suntem siguri că veți găsi exact ceea ce căutați.

cadoul ideal: bauturi din magazinul RioTabak Drinks&More

Și, după ce le-ați ales, vă rămâne un singur lucru de făcut. Să le puneți în tolba Moșului. Și să fiți martorii bucuriei de pe chipul celor dragi când vor primi cadourile. Sărbători fericite vă dorim!

Unde se află tutungeriile RioTabak:

magazinul RioTabak Drinks&More

Piaţa Libertăţii, Bulevardul Corso nr. 2, lângă Ceasul Electric, municipiul Satu Mare

I. C. Brătianu, nr. 14, municipiul Satu Mare