RioTabak, cea mai faină tutungerie din Cluj își deschide porțile

Tutungerie Cluj

De viață trebuie să te bucuri într-un mod aparte, tocmai de aceea avem o veste extraordinară pentru voi. Cea mai faină tutungerie se deschide la tine în oraș. RioTabak vine cu a doua ocazie la Cluj să te ajute să te bucuri de viață așa cum îți place.

Pe strada Aurel Vlaicu, nr. 27, Bl. V17, la o plimbare de 15 minute de Iulius Mall sau 3 minute de Expo Transilvania, se află, cei ce ți-au pregătit o gamă variată de produse menite să te ajute să te relaxezi oricând dorești.

Dacă ești adeptul fumatului alternativ și îți place să-ți faci singur țigările, veștile bune continuă pentru tine. RioTabak se axează pe conceptul de RYO (roll your own) și MYO (make your own), așa că vei găsi oricând în magazine o gamă largă de țigări de foi și tutun de toate tipurile. De asemenea, vei găsi și marca proprie RioTabak, filtre, foițe, și tuburi pentru țigări.

Ai pe alese, orice vrei. Chiar și țigarete, dacă acestea sunt preferatele tale. De îndată ce vei intra în magazin, vei descoperi o gamă variată de produse din această categorie.

Narghilele, pipele, seturile cadou stau și ele la loc de cinste în magazin așteptându-i pe cei dornici să intre în posesia unor produse de cea mai bună calitate. În această tutungerie, veți găsi cele mai apreciate trabucuri care bineînțeles sunt păstrate în cele mai optime condiții pentru a-și menține gustul intens și calitatea.

Să știi, cei de la RioTabak au de toate, pentru toate gusturile și buzunarele. Singurul lor scop este ca toți cei care vor călca pragul magazinului să aibă o experiență de cumpărături cât mai plăcută, să plece cu zâmbetul pe buze și să revină cu drag, ori de câte ori au chef de cumpărături.

Ei consideră că fiecare eveniment din viața unui om trebuie să fie de neuitat. Dacă ai aceeași părere, îți dezvăluim un secret. Îți pot oferi servicii deosebite pentru clipe memorabile alături de prieteni.

Dacă vrei, îți poți închiria narghilele sau  să profiți de un cigar bar elegant organizat.

Ce este Cigar-Barul?

Cigar-Barul este un concept pe care cei de la RioTabak, l-au adus în România deoarece și-au dorit să dea posibilitatea oamenilor să organizate evenimente unice și rafinate.

Cigar-Barul este un bar mobil ce conține o gamă diversă de trabucuri și țigări de foi, de asemenea și personal care se ocupă de servire și recomandarea fiecărei persoane, țigara potrivită pentru a avea parte de o experiență de fumat perfectă.

În acest magazin veți găsi cu siguranță tot de ce aveți nevoie, inclusiv tot felul de brichete și, dacă vei alege să fii clientul lor fidel, vei avea parte de o surpriză. RioTabak este mereu alături de clienții săi, așa că, la orice brichetă cumpărată din magazin, îți oferim încărcare gratuită pe viață!

Viața merită trăită la maxim. Vino în magazinul RioTabak și alege-ți produsele preferate! Cu siguranță îți vor oferi o experiență de fumat deosebită.