Promotia de la magazinele RioTabak din luna Mai!

campania riotabak satu mare luna mai

În luna Mai RioTabak a decis să te surprindă cu o campanie grozavă. Nu ai aflat despre ea? Am auzit eu vestea și n-ai auzit-o tu?! Situația trebuie remediată imediat.

Nu pot să mă bucur singur de o așa veste. Consider că veștile bune trebuie să ajungă la cât mai multe persoane. Bucuria este altfel simțită. În luna Mai cumperi 10 pachete RIO Filter și vei fi răsplătit cu un pachet pentru țigări și o brichetă RioTabak! Ai și posibilitatea de a le mixa!

Ce zici, e grozavă campania celor de la RioTabak, nu-i așa? Cred și eu. Cumperi țigările de foi pe care le adori și ești răsplătit pentru plăcerea de a fuma o țigară bună. Campania este valabilă în toate magazinele RioTabak până la data de 31 Mai 2022.

Zic să nu o ratezi. Eu, cu siguranță, nu o voi rata. Este păcat să nu mă bucur de țigările cu aromă  naturală, fie de struguri, vanilie, cireșe sau mentă. Trebuie să recunosc, îmi place să-mi fac viața mai frumoasă. Îți recomand și ție același lucruri. Te vei simți mult mai bine.

Prin urmare, nu ezita să te bucuri de o experiență minunată în fiecare zi. Intră într-unul din magazinele RioTabak și cumpără-ți 10 pachete de Rio Filter, de care vrei tu. Pachetul și bricheta RioTabak cadou (care poate fi reîncărcată gratis la pompa din magazin) așteaptă să intre în posesia ta. Apropo, tu ce aromă preferi?

Unde găsiți aceste tutungerii? V-am atașat mai jos ambele magazine din Satu Mare:

RioTabak

C. Brătianu, Nr. 14, lângă caseria Apaserv

RioTabak Drinks&More

Piaţa Libertăţii, Bulevardul Corso Nr. 2, lângă Ceasul Electric