În aprilie, RioTabak te răsplătește cu bricheta și foițele Altora

tutun flandria satu mare

Tutun Flandria

Ai aflat ce are loc în Aprilie? Nu încă? Nu-i bai. Îți spun îndată. Cei de la RioTabak și-au propus să răsplătească fumătorii de țigări rulate cu o nouă promoție. Vestea despre ea s-a răspândit până la urechile mele și am zis că trebuie să o răspândesc și eu mai departe.

La fiecare pachet de Flandria primești bricheta și foițele Altora!

Indiferent dacă preferi clasicul Sauvage, sau vrei să încerci unul dintre noile blend-uri de tutun Virginia, Yellow sau Green – RioTabak te va răsplati. Nu contează decizia luată. Promoția e valabilă până pe data de 30 aprilie.

Și să-ți mai spun ceva. Am de gând să profit numaidecât de această promoție. E păcat să nu o fac. La achiziționarea unui pachet de tutun Flandria de o calitate excepțională, 100% natural, fără aditivi (fără arome artificiale și agenți de textură), primesc cadou două produse extraordinare.

Trebuie să recunosc, este o promoție faină tare. Nu am cum s-o ratez. Nu o rata nici tu. Ia exemplul meu. Cumpără-ți un pachet de tutun Flandria și bucură-te de o experiență de fumat aparte.

Și nu uita! Timpul trece repede, promoția e valabilă doar până la sfârșitul lunii aprilie. Profită de ea ACUM! Lasă-te răsplătit!

Unde găsiți aceste tutungerii? V-am atașat mai jos ambele magazine din Satu Mare:

RioTabak

C. Brătianu, Nr. 14, lângă caseria Apaserv

RioTabak Drinks&More

Piaţa Libertăţii, Bulevardul Corso Nr. 2, lângă Ceasul Electric