Cardul cadou RioTabak, un dar minunat pentru amatorii de băuturi rafinate și fumat altfel

riotabak card cadou perfect pentru cei dragi

Card cadou RioTabak

Un proverb românesc spune: “Darul nu după mărime, ci după dragoste se prețuiește.” Așă că…dacă vrei să faci un cadou cu dragoste unui amator de băuturi rafinate și fumat altfel, îți dăm noi un pont. Intră în orice magazin RioTabak și achiziționează un card cadou RioTabak. Oferă-i-l în dar și vei vedea cât de mult îl va prețui. Crede-ne pe cuvânt! Știm ce spunem.

Am luat decizia de a crea cardul cadou RioTabak fiindcă am înțeles că nu contează dimensiunea cadoului, contează ca acesta să fie oferit din suflet și cu dragoste.

Toți cei care vor să ofere un astfel de cadou amatoriilor de băuturi rafinate și fumat altfel, pot achiziționa un card cadou RioTabak. Este un card cadou simplu dar împachetat într-un elegant plic cadou. Se  aseamănă cu cardurile cadou care găsesc în marile magazinele. Odată dăruit dă posibilitatea celor care îl primesc de a-l utiliza în orice magazin RioTabak. 

Așadar, atunci când nu știi ce să oferi în dar unei persoane dragi, fă-ne o vizită și achiziționează din magazinele RioTabak un card cadou. Astfel, îi vei da posibilitatea acesteia să-și aleagă ce-și dorește.

Alegerea cadoului perfect este întotdeauna extrem de dificilă. Din acest motiv, considerăm că oferirea unui card cadou reprezintă cea mai bună soluție atunci când vrei ca darul oferit să fie prețuit.

Care sunt beneficiile cardului cadou?

Persoana care va primi un card cadou RioTabak se poate considera norocoasă. Indiferent de magazinul RioTabak în care va intra, va găsi o gamă de produse de înaltă calitate. Fiindcă vrem să satisfacem chiar și cele mai pretențioase gusturi, punem la dispoziția clienților noștri, de la mărci premium de whisky, rom, coniac, gin, vodka, lichior și țuică, la diverse modele de narghilele și trabucuri. Totodată, în magazinele noastre găsesc cea mai largă ofertă din piață pentru sistemele RYO (rull your own) sau MYO, brichete, humidoare și multe alte produse de profil.

Prin urmare, nu mai sta pe gânduri. Vizitează unul din magazinele RioTabak, achiziționează un card cadou și încarcă-l la casa de marcat cu orice sumă cuprinsă între 20 și 2000 lei. Fă o bucurie unei persoane dragi, dă-i posibilitatea să-și aleagă ce-i poftește inima și să se bucure de viață cu ajutorul produselor cumpărate de la noi. Pentru a plăti produsele alese va trebui să prezinte cardul la casă. Suma va fi dedusă total sau parțial de pe card. Și, dacă va dori să-și verifice la un moment dat soldul, va putea face acest lucru în orice magazin RioTabak din România. De asemenea, își va putea mări soldul achiziționând credit suplimentar în orice magazin RioTabak din țară. Sună bine, nu-i așa? Spor la cumpărături!    

Pe cei de la RioTabak îi găsiți pe Str. I.C Brătianu Nr 14, Satu Mare, iar în caz că doriți să îi contactați telefonic acesta este numărul lor de contact: 0773 347 224