Campania Altora, o ofertă de nerefuzat

campania altora produse gratis

Nu știu ce cred alții, dar eu cred că o campanie faină și profitabilă e de nerefuzat pentru iubitorii de țigări rulate.

Altora se numește campania pe care eu nu am putut-o refuza. Dar nu vreau să mai lungesc vorba, o să-ți ofer mai multe detalii despre această campanie care a trezit interesul curioșilor ca mine. Căci, recunosc, curiozitatea nu-mi dă pace niciodată. Orice ofertă de nerefuzat îmi trezește interesul.

Așa s-a întâmplat și cu campania Altora. Am auzit într-o zi că cei de la RioTabak vor să își surprindă clienții cu cele mai bune oferte. Până pe 28.02.2022 pot profita de produsele Altora gratis! Mai exact, dacă cumpăr 2 pachete de tutun (indiferent de brand) primesc 2 x foițe Altora Blue Cut Corner și 1 x filtre Altora Slim Long. Asta da ofertă. Toți cei curioși ca mine merită să profite de ocazia de a încerca produsele gratuit. În plus, este absolut normal să facă asta la cât de faină e campania.

Pe mine m-au surprins într-un mod tare plăcut foițele de rulat tutun Altora Blue Cut Corner, dar și filtrele slim long. De cea mai bună calitate, aceastea mă ajută să am parte de o experiență de fumat extraordinară datorită țigărilor pe care mi le pot crea oricând simt nevoia.

Și n-am crezut că voi avea șansa să mă bucur de produsele Altora gratuit. Cei de la RioTabak au făcut în trecut și alte campanii faine, dar aceasta este cea mai faină de până acum. Și tare îmi mai place.

Așa că, reține! Fă ca mine!  Don’t try Altora because „Others’ are better”.

Unde găsiți aceste tutungerii? V-am atașat mai jos ambele magazine din Satu Mare:

RioTabak

RioTabak Drink&More