Top 5 articole vestimentare in trend 2022

5 articole in trend 2022

Moda e mereu schimbătoare, ceea ce ne determină să ne adaptăm din mers la ceea ce vine și pleacă. Tendințele apun și noi rămânem cu regretul că nu se mai poartă unele articole vestimentare care ne sunt dragi.

Din fericire, există haine și accesorii care sunt mereu în trend. Ele nu se demodează niciodată și ne permit să fim diferiți, dar în pas cu moda. Iată cele mai faine 5 articole vestimentare și accesorii care îți vor permite să fii în pas cu moda și în 2022.

Pălăriile de pescar

Pălăria pescar este o tendință de vară, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, care te protejează contra vântului și soarelui. Ea a fost popularizată de Steve McQueen în anii 1960. De atunci a devenit accesoriul obligatoriu din sezonul de vară.

Dacă vrei să fii pregătit pentru momentul în care soarele va străluci din nou cu putere, pălăria pescar este accesoriul de care ai neapărat nevoie în 2022.

Borsetele

Borsetele s-au bucurat de o mare popularitate prin anii 90. Aceste piese de rezistență au fost purtate întâi de bărbați, dar acum sunt accesoriile ce completează perfect de asemenea și ținutele femeilor.

Borseta este un accesoriu sofisticat care transmite un mesaj puternic despre stilul vestimentar modern al persoanei ce o poartă.

Prin urmare, dacă vrei să fii în trend și în 2022, trebuie neapărat să-ți îmbogățești garderoba cu o borsetă. Îți dau și un pont.

Noul brand Altora te va menține cu siguranță în pas cu moda. Brandul Altora a apărut cu o inițiativă nouă de borsetă pentru fumătorii de țigări rulate. Dacă faci parte dintre ei, această nouă borsetă nu trebuie să lipsească din garderoba ta.

Confecționată manual din piele naturalăde cea mai bună calitate, borseta Altora este prevăzută cu interior căptușit complet, buzunare interioare și exterioare cu fermoar.

De asemenea, mai conține și un portofel pentru tutun din piele naturală detașabil cu capse, care include suport pentru foițe și brichetă, două buzunare pe interior, dintre care unul dedicat pentru tutun, dar și poker. Aceste borsete sunt disponibile in 4 modele unice: Black on Black, Venom, Wine și nu în ultimul rând Vintage.

Dacă o vei achiziționa vei avea parte de cele mai utile accesorii ale unui fumător adevărat.

Ochelarii de soare

Sezon de sezon, designerii propun modele noi de ochelari de soare atât pentru bărbați, cât și pentru femei, întrucât sunt accesorii care completează perfect orice stil de ținută, în orice anotimp.

Anul acesta se poartă ochelarii de soare tip aviator pentru bărbați, iar pentru femei, ochelarii cat eye.

Ceasul

Ceasul poate fi considerat accesoriul de încredere al tuturor, care niciodată nu se demodează. Nici în acest an ținuta ta nu va fi completă dacă la încheietura mâinii nu va exista un ceas. Clasic, sport, casual sau elegant, nu contează. Important e să nu eziți să porți în 2022 un ceas la mână.

Cureaua

De damă sau de bărbați, cureaua este un articol vestimentar modern și foarte practic, mereu în trend. În 2022 alege-ți o curea pentru a-ți crea o ținută cu stil.